lørdag den 5. november 2011

HERAAUUS!!!

Hver og et menneske af tysk afstamning, der befinder sig på dansk grund, bedes forlade Danmark. (Og Danmark går, set nord mod syd, til Elben; frisere, sønderjydere og hvad de ellers hedder er undtaget). OG DET ER LIGE MEGET, HVOR LANG TID PÅGÆLDENDE SLÆGT HAR VÆRET HER, I DANMARK. Er pågældende med børn, forbliver børnene og den danske slægtning i Danmark.

*

Hovedårsagen er ikke KUN det svineri I kom med iført uniformer og romantisk kejserlig jøde-socialisme, men videre, at I ikke er ophørt med det. Nej, tværtom udfører I samme system-idealistiske ånd, blot i andet regi (spørg eventuelt jeres gamle NSDAP-parti eller her i Danmark, SOCIALDEMOKRATIET, ja for de véd, hvad jeg mener).

*

Eller med andre ord: Vi kan ikke længere trækkes med Jeres løgn i hjertet og sorg i sinde. - Kongstro og ærlige danskere har aldrig været tilhængere af lutheransk-stats-evangelistisk systemfascisme. Og de finder, for nu her at være ærlig, desuden meget store vanskeligheder ved at gøre deres oplysningstrolige pligt. Formentlig i noget nær samme omfang som der er danskere, der føler sig nødsaget til at leve på tysk, under tysk HERRSCHAFT (lutheransk-stats-evangelistisk systemfascisme; akademisk-romersk-græsk-katolsk skatte-retsstats-fascisme). Så længe I lever i henhold til det og den slags, vil vi ikke have noget somhelst med Jer at gøre.

*

Nazi-slægtens afkom bag virksomheden Siemens Windpower skal dog have særbehandling. De bedes kravle op i hver og én vindmølle og erstatte navnet med f.eks. Peter eller Brande. Og efterfølgende afhænde virksomheden til Danmark. Opkøbet af virksomheden, der tidligere hed Bonus Energy, er velsagtens foregået på ret vis - og dog mangler der noget. Siemens løber af med, for ikke at sige stjæler, æren og det accepterer jeg ikke, eftersom det er dansk oplysnings-kultur, der står bag, herunder dansk menneskeliv og deres arbejdsglæde omkring en sand dansk iværksættelse. Eller med andre ord: MAN KANN SICH NICHT WAHRHAFTES KÖNGLICHE EHRLICHKEIT AM HERZ KAUFEN! - Endeligt skal jeg her, hvad påtalte slægter angår, bede den lille rest af det hjertegode tyske folk, der måtte være tilbage, UM HART-ABER-FAIR WAHRHAFTES VERSTAND AN IHREM GÜLTIGEN HERZ AUFZUKLÄREN.

*

Jeg beder hermed det kongstro danske politi og forsvar om at identificere hver og en af tysk afstamning på dansk grund, for dernæst at bede dem om at pakke, så de kan fragtes ned syd for Elben. For der hører de til. Og skulle der ikke være plads i Tyskland, hvilket jo altså ikke er vort problem her i Danmark, så skal jeg da hjertens-gerne forelægge tyskerne følgende forslag: FÅ SNOTTEN UD AF SLIMEN, SÅ I KAN SE OG LUGTE, HVAD I LÆGGER HUS TIL I EUROPA. Eller bedre: Der er jo plads på Theresianstadt og Buchenwald. Sengene står klar. Endeligt véd I jo godt, hvad LEAN betyder, skulle der opstå utilfredshed med badeforholdene.

*

HERAUS SCHWEINHUNDE

*

Mit ehrliche königsrecht am Herz, Jens Haarup Mortensen, Brande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar